onsdag 16 september 2015

Onsdag

Här målar vi och fräschar upp! Vi har nämligen beslutat oss för att sätta lägenheten till salu! Än hur vi vrider och vänder på det så är 82m2 allt för litet för en 5pers familj! Så nästa vecka kommer den troligtvis ut på marknaden. Sen håller vi bara tummarna för att vi hittar nya ägare snabbt! :) Spännande tider nu!


10 kommentarer:

 1. Vilken firma säljer den åt er? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kommer sätta den till salu via Aktia. :)

   Radera
 2. Har ni hittat hus eller vart flyttar ni?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om de går som vi tänkt o vi får såld så köper vi egnahemshus. :)

   Radera
 3. Ååh vad spännande! :) Har just gått igenom samma procedur. Mitt tips är att inte fixa så mycket, eftersom man inte får pengarna tillbaka. Bilderna på nätet kan man redigera och de nya ägarna har kanske annan smak och vill måla om iaf. Spara energin till att fixa huset i visningsskick, för det kräver sitt med tre barn i hälarna! ;) Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja eller hur! :) Och tack för tipset! Vi kommer nog bara fixa till sånt som "måste" fixas, nån list som är borta, en vägg som behöver målas upp och sen allmän städning för att kunna ha visning. :D Lägenheten är ju 2,5år gammal bara så som tur är det inte mycket som hunnit slitas! Och som du säger så är det säkert ändå nått som nya ägarna vill fixa till. :)

   Radera
 4. Hej! Varifrån har ni köpt brickbordet? Jättesnyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det! Det kommer från myllyni.fi! :)

   Radera
  2. Enligt aktia är er lägenhet 4 år gammal men.

   Radera
  3. :D Amningshjärna delux. Stämmer nog bättre det som står på aktia. Vi köpte lägenheten i december 2011 men flyttade in våren 2012. Så 3år o 4månader har vi bott här! Borde stå 2012 på aktia egentligen.

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥