måndag 7 september 2015

Ordning och reda, tack.

Då var mannens tre veckors pappaledighet slut för denna gång. Har haft tre riktigt bra veckor tillsammans, men skön ändå att få rutinerna tillbaka nu! I helgen satte vi oss ner och planerade ett veckoschema för hösten. Håller tummarna för att det medför bättre rutiner, de vi haft nu har varit kassa! Man märker alla fem mår så mycket bättre då man äter i tid, nattar barnen i tid, håller städat kring sig osv. Dessutom har vi också startat matlista för veckan och skall börja ha en o samma veckodag varje vecka som vi storhandlar! Sommarn har verkligen medfört allt annat än bra rutiner, så är taggad för ordning och reda till hösten nu och mindre stress! :)

Onsdagar har vi kryssat i för barnens dag, så de dagarna skall vi alltid försöka hitta på nått roligt med dem! Småbarnsåren går ändå så fort så det gäller att spendera den tiden rätt.


2 kommentarer:

 1. Skönt med rutiner! :)

  Funderade på vaniljcheesecake muffinsen du hade fixat till dopet. Håller de så pass bra ihop så man kan ta loss dem ur vanliga muffinsformar och äta utan sked? Är de goda så det löns att bjuda på? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mina höll iaf så att man kunde ta loss pappret, men då hade ja dem på fat så man fick ta med kakspade o sätta på assiett, men såg nog att flera åt för hand istället för me sked, så de borde nog gå! :D Fick nog 10p. av de flesta gäster o flera som ville ha recept, så mina lyckades iaf. ;) Tyckte själv också de var goda.

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥