torsdag 10 september 2015

Stor stora killen

Hej. Vi har haft ett par spännande dagar denna vecka! Gossen har börjat dagklubben! Idag är andra dagen han är där och han sken upp imorse då vi kravlade oss ur säng och jag sa att det är dags för klubben! Sånt värmer hjärtat. Han har väntat hela sommaren på att få börja där och nu äntligen är de dagarna här.

Idag lämnade jag honom helt själv, med inomhustossor och mellis i väskan. In sprang han och hade knappt tid att säga hejdå. Själv har jag haft en fin tumisdag med tjejerna, tror verkligen att det gör gott att killen får egentid med kompisar och tjejerna med mig!

Alldeles snart skall vi fixa oss i ordning och hämta hem honom, håller tummarna att han har haft en lika bra andradag som förstadag. Tänk att man har en sån stor kille som får gå i klubben nu!Vill också påminna er om HomeFun erbjudandet!? Ta tre betala för två. Passa på nu då vinterkläderna kommit in till butiken! Eller så satsar ni på dagiskläder till barnen. I butiken fanns te.x. jätte fina färggranna villervalla tröjor! Erbjudandet går ut nu på Lördag! :)

PS: Ett nytt märke hittar man också i butiken nu, nämligen Färg&Form!

2 kommentarer:

  1. Åh vad fin outfit! *smiley med hjärtögon*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur Malin! :D Finns ju en massa fina barnkläder ute i butikerna nu!

      Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥