tisdag 6 oktober 2015

Härlig Höstdag

Hej! Vilken solig dag vi fått ha idag! Gossen har varit i klubben och jag och damerna har varit vid mommos jobb. Vi funderade lite om bloggtävlingen så nu i dagarna kommer det komma upp en riktig fin tävling! De håller också på utvecklar en ny ekologisk hudvårdsserie där, en baby serie! Äntligen. Väntar på att få testa den! Roligt att få kika in där och titta vad som händer behind the scenes.

Mycke mer än så har vi inte gjort idag. Umgåtts med barnen, cyklat till en park i närheten och busat av oss och njutit av det vackra höstvädret. Sen hamnade vi också plötsligt hos fina vänner var vi blev bjudna på kaffe och chokladkaka! Sen cyklade vi hem igen för varm kakao och kvällsmål, och nu sover de små liven. Hösten när den är som bäst, helt enkelt.

Nu blir det ett hett fotbad och sen en het dusch! Kölden har verkligen smugit sig på nu!  Sen måste jag också bjuda på ett bildkollage av vår baby O! Alltså SÅ bedårande SÖT!Och jo, vinteroverallen har redan fått flytta fram! Visst är den fin?! Ett loppisfynd jag gjorde i sommar för några ynka euro. Love it. :)

1 kommentar:

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥