tisdag 24 november 2015

Bästa Hotellet

För nån vecka sen planerade vi in att åka iväg på en mini weekend jag & mannen + lilla O i December. Först var det tänkt att vi skulle iväg på julmarknaden till Tallin, hur mysigt skulle inte det va? Men eftersom att en helg är så kort och mannen har svårt att få nån ledig dag så började vi fundera att kanske Helsingfors skulle passa minst lika bra för att få det mesta ut av helgen. Så nu undrar vi, vilket hotell borde man satsa på?! Ett mysigt hotell som ligger centralt, med bra frukostbuffé och gärna badkar i rummet, det är våra krav.

Kommentera gärna!

Bild från förra sommarn när det var girlweekend i Tampere. Där övernattade vi på Sokoshotell Villa. Så mysigt Hotell och suiten var helt fantastisk!

6 kommentarer:

 1. Vi bodde på Hotell Haven efter vårt bröllop och det var helt fantastiskt! Men vi fick natten i gåva så jag har ingen aning om prisnivån... Klaus K har åtminstone super frukost, dit brukar jag gå bara för att äta hotellmorgonmål, men har inte bott på hotellet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Hanna! Jag ska kolla in de hotellen! :)

   Radera
 2. Radisson Blu har två hotell i centrum, båda två med bra frukost och vi hade badkar i rummet på det ena hotellet. Hotellen är prisvärda dessutom! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycke för tips! Ska kolla in! :)

   Radera
 3. Varför vill ni ha badkar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå av den enkla orsak att vi saknar badkar här hemma o ja ser det som en lyxfaktor just nu. Ruggigt o kallt ute, så hur skönt sku de int va att få krypa ner i ett varmt bad efter en hel dag på stan o bara koppla av?

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥