söndag 22 november 2015

Helgens bravader och liten ekvation

Har fått ha turen att få fira en helt fantastisk helg. Gossen blev fyra och det firades in med spiderman, tårta, presenter, fina gäster och massor av snö! Hur härligt är det inte utomhus? (säger hon som spenderat största del av helgen inomhus. Men ändå.) Lördagen blev helt bra, och jag tror faktiskt att det var över gossens förväntningar. Så tacksamma över alla fina presenter och över alla som kom. 

Idag har vi dock taggat ner med soffmys och god mat, samt lekt med nya leksakerna! Nu på kvällen blev det besök till föräldrarnas för variation. (Ok, kan också läsas som avslappning. Hur skönt är det inte att gästa far- morföräldrarna och få släppa kontrollen o föräldrarollen och bara slappa i soffan en stund?!).Nu blir det natt i stugan. Håller tummarna att de tre musketörerna sover gott. Annat var det förra natten när liten hade lajban till två på natten och efter det sov vi fyra i dubbelsängen.

Vi har en 1,60 säng. Det dividerat på 4, minus ett säkerhetsavstånd på minst 2cm från vardera kant och ett någorlunda mellanrum mellan de fyra individerna, kan ni räkna ihop vad blir. Och en går och undrar varför hen har svårt att sova om nätterna, muskelkramp och huvudvärk. 

Hoppas ni alla haf en fin helg! Go'natt, från spiderman och oss alla.
Imorgon väntar oss fin besök!Ja en vildvuxen kalufs var det här. Men ikväll blev han faktiskt några hundra gram lättare. :)

3 kommentarer:

 1. Charmig kalufs!:) Varifrån är spindelmannendräkten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja eller hur, men lite för vildvuxet. ;) Dräkten kommer från Hm! Denna saknade "mask" som hörde till så betalade ynka 10€ för den! Annars är de runt 25. Masken finns också på hm att köpa till.

   Radera
 2. Ok. Ska fara till grannstaden då. Det lär väl dröja ännu ett tag innan h&m öppnar här i stan!😃

  SvaraRadera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥