lördag 7 november 2015

Shoppingkvällen & Goodiebag

Som sagt så blev det en jätte trevlig kväll vid Homefun. Roligt att se att de var många som dök upp. Fina erbjudanden, lotteri & dricka o tilltugg bjöd bland annat kvällen på. Ni som deltog i lotteriet kan kika in homefuns fb sida lite extra på Måndag och kolla om ni finns bland de lyckliga vinnarna. :) 

Översta bilden ser ni bloggerskan Elin till vänster. På andra bilden i lilla bilden till vänster står Sara med en gosig Wilton på armen. 

Allra nyaste nyheten i Sabines butik är Twistshake som ni också ser på bild nr 2. Kanske ni hört o sett den i media? En populär anti kolik flaska som har en 3 in one funktion. Inuti flaskan finns en liten burk var man kan portionera färdig mängd (välling/ersättning)pulver. Sen finns det också ett filter inuti flaskan som hjälper till att lösa upp pulvret i vätskan när det väl är dags för matpaus! Samt att flaskan har anti kolik funktin + att den kan användas som vanlig flaska! Burken kan också användas till att förvara litet mellis till babyn. Super pryl!

En trevlig kväll blev det. Håller tummarna för att flera företag skulle haka på dessa bloggkvällar och att finemang skulle ordna en öppen bloggmässa med inbjudna vip-bloggare & företag till våren! Precis som i grannlandet. ;) Skulle va jätte roligt.
____________________________________________________________________________

Nu till Goodiebagen! 


Jag lämnade helt speechless då jag gick igenom dem. Sabine hade först fixat ihop en med jätte fina saker från sin egen butik. Och sen fixat ihop en sponsrad bag till oss bloggare från lokala företag i Jakobstad! Den kommer ni få se ikväll, lovar att ni kommer hitta bra julklapps/presenttips ur båda fina påsarna! 

Den grårandiga snuttefilten och vitrandiga bodyn är av märket Geggamoja som säljer jätte härliga barnkläder, i mjukaste bomull. Är det nått ni hittar på nätet som inte finns i butiken, be Sabine att ta en titt om hon kan beställa in. 

Den härliga matlappen i apple of my eye mönster kommer från Elodie details! Gissa vem som passerat fyramånaders gränsen och snart skall börja få sina första små smkabitar? :D Så denna sköning kunde inte ha kommit mer lägligt ♥ Dessa hittar man vid Homefun såklart, i flera olika fina möster.
 Den fiffiga Twistshakern. Finns i härliga färger och olika storlekar numera också vid Homefun som sagt. Present/julklappstips? 

 Strumporna kommer från ubang.dk. Förutom mysiga strumpor säljer de även fina klädplagg. Dessa säljs dock inte i homefun men kan enkelt beställas hem direkt från Ubang. ♥ Också ett present/julklappstips!

Jätte fina saker eller hur? Miranda kommer rocka strumporna med sin nya volangkjol och liten kommer rocka matlappen när det blir dags för första smakbitarna! Goodiebag nr. 2 får ni ta del av ikväll. Kika in då för mera presenttips och vilka fina företag vi faktiskt har i lilla Jakobstad! :)

2 kommentarer:

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥