måndag 30 november 2015

Sista November

Hej. Här har det inte lämnat så mycke extra tid av till bloggande tyvärr. Skulle gärna prioritera den mer men ibland kommer annat emellan. Men skall försöka få inplanerat lite mer tid till den nu framöver!

Nu i dagarna har jag knåpat ihop adventskalendern till barnen. Hade beställt hem små grejer på nätet men pga poststrejken har de ännu inte kommit. Så har fått tänka om o fixa lite annat smått istället. Typiskt.

Sen har vi också sängprojektet på G, ännu. Har haft den inne på tork några dagar nu och upptäckt att den kommer behöva lite mer restaurering än en klick färg. Så nu i veckan skall vi fixa det! Ser dock framemot helgen för då skall den va klar o få en omgång av chalk paint, och sen in i barnens rum! Har kaos i vårt sovrum just nu med tre pinnar i vår säng, en på madrass på golvet (oftast jag förståss) och sen en liten i vagnen! - Måste har världens skönaste säng med tanke på hur eftertraktad den är.

Sen har vi också en massa andra trevligheter på G som ni skall få ta del av snart. Bara får lite tid över!Nej nu är de natt i stugan för de små. Sen blir det ett par avsnitt av The Bridge / Bron. Nån som ser den? Är den bra? Har själva precis startat med säsong ett!

4 kommentarer:

 1. Vilken super mysig sida du har! Kramar L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, och det samma! Kram

   Radera
 2. Bron är bästa serien! Fast nästan lite för spännande ibland, iaf om man är en fegis som jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, här har du en annan som också tycker att den nästan är för spännande ibland. Och då har vi bara tittat några avsnitt ännu. ;) Hittills verkar den bra iaf tycker jag, hoppas det håller i sig. :)

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥