torsdag 12 november 2015

Torsdag

Och så gick ännu en vecka. Imorgon har vi Fredag och oj så vi skall njuta av helgen.

Förra helgen hade vi egentligen planerat in en ikea resa mamma och jag. Men den avbokade vi pågrund av flunssan. Och tur var väl det då vi hamnade in med liten natten till Lördag för att ge spira. Hon har haft en riktig jobbig hosta som gjort att hon fått väldigt tungt. På Lördagkväll for vi in igen för att ta prover för att se så hon inte hade nån infektion eller inflammation på gång, spira fick hon också då. Sen har nätterna gått nå så när. Hon har klarat sig utan spira men jag har ändå fått va upp varje natt då hon fått hosattacker, har ångat henne, klappat på ryggen, smort med grobladssalva och satt ny lök i vagnen så att andningen skulle bli lättare, och det har faktiskt hjälpt lite.

Och nu har hon sovit sin första hela natt igen efter förkylningen, så det håller på bli bättre. 

Så nej, skönt med helg skall det bli! Ångest när barnen är sjuka, och tröttheten sen jag själv var flunssig sitter ännu i.

Här hemma håller vi på fixar upp lite. Ingen har haft ork att göra nått nu i ca två veckor så ni kan tänka er vilken röra. Sängen som skulle göras klar och ta in till gossen står ännu ute på terrassen osv. Men i helg skall det färdigställas här. Sen skall jag också ut på lite shopping samt beställa nått smått från ikea istället då resan inte blev av! Känns som att lyan är i behov av att piffas upp lite för höstens inomhus myys.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥