måndag 21 december 2015

Ett hej

Hej Alla.

Här har det ekat tomt ett par dagar. Har försökt att bara va o ta det lugnt.  Ni har säkert undrat hur vi har det och rätt okej vill jag påstå. Baby O slapp hem från barnavdelningen på Lördag så vi har gosat o myst en massa, bakat en till sats pepparkakor, tagit in granen och pyntat den, druckit glögg och suttit upp sent om kvällarna, precis så som de ska va runt jul. 


Själv är jag aningen stressad i kroppen, inte av själva julen, utan mer över allt det som varit. Vi har varit sjuka mer eller mindre sen första November och det har ärligt talat varit riktigt jobbigt. Sen en nypa höstmörker på det och andra bekymmer. Men. Det kommer bli bra.

Nu är iaf alla julklappar inhandlade, granen står grön o grann i stugan och mestadels julmat är intryckt i kylskåpet. Plus att barnen är något så när friska. I alla fall hon vi haft mest bekymmer om. SÅ nu mina damer och herrar, nu kommer vi bara njuta av julen. Gå runt i pyjamas hela dagarna, dricka glögg till midnatt, träffa när o kära, spela spel och mumsa på god julmat, dansa kring granen, lata oss i soffan och busa utomhus. Ja precis sånt som vi känner för stunden att vi vill göra.

Vill också passa på att önska er en fridfull juletid! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥