lördag 12 december 2015

Sjukt litet hjärta & pepparkaksbak

Och så blev det ingen Jul på Södermalm detta år heller. Vi hade tänkt kika runt på de olika stånden, äta julgröt vid After Eight och fångat lite julstämning. Istället är liten fortfarande sjuk. Suck. Typ vad mina blogginlägg handlar om nu förtiden känns det som, men just nu är det tyvärr en del av vår vardag. Hosatan är kanske aningen lättare eller tja, kanske oförändrad. Men nu har hon också feber och ögon som varar. Mellandamen är inte riktigt kry hon heller. Fastän hon orkar busa som en tok, så blir hon rätt trött o kraftlös mellan varven.

Men vi har iaf haft lite julmysigt idag. I barnens lucka stod det att vi skall baka pepparkakor idag så det har vi gjort alla tillsammans, så länge liten vilade i vagnen. Julmusiken spelade också sakta i bakgrunden, tomteluvorna sattes på och så tryckte vi ut en massa olika figurer samt två små pepparkakshus.

Härligt frostigt är det utomhus idag också, och en adventssol som kikar fram. Skall se om större barnen orkar ut en stund på eftermiddagen, frisk o krispig luft kan ju inte skada. Trevlig Lördag till er. 


2 kommentarer:

  1. Äschdå, tråkigt att liten är sjuk igen - hann hon alls bli riktigt frisk emellan? Tänkte bara att små babysar ofta lämnar med någon "svit" av en svårare förkylning och tillfrisknar inte utan medicin. Vår son lämnade med förkylningssymtom och svår hosta efter en värre förkylning när han var liten och det försvann sen med en antibiotikakur och astmamedicin. Vet många andra som "råkat ut för" samma sak. Hoppas ni kryar på er till jul. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för krya på hälsningarna. <3 Hade er bebis kanske mycoplasma då eller? Med tanke på antibiotika och astmamedicin. Är ju inte ovanligt att små bebisar får det. Håller dock tummarna att det inte är nån elakartad bobba som ger nån följdsjukdom såsom astma eller liknande. Hon var 1-2 vecka frisk innan hon blev sjuk igen, och denna gång tycks hostan va ännu värre. :(

      Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥